Pretplata na Intermex ONLINE sistem

 

Pretplata na online sistem

Jednostavnim upisivanjem vaše lozinke, pristupićete našem Intermex ONLINE sistemu sa desetinama hiljada ažurnih propisa i ostalim stručnim sadržajima koji su Vam na raspolaganju 24 časa dnevno. Sistem je stalno ažuran - na dnevnoj bazi.

KAKO DO ŽELJENOG PROPISA ILI STRUČNOG SADRŽAJA KOJI VAM JE POTREBAN?

Pristup Intermex online sistemu vrši se na jednostavan način:
1. Narudžbom odgovarajućeg ONLINE paketa – i dobijanjem vaučera za koriščenje ONLINE SISTEMA za praćenje propisa i drugih sadržaja, ostvarujete pravo pristupa bazi. Time zvanično postajete korisnik našeg online sistema.
2. Uplatom paketa i prvom registracijom dobijate pre-paid "vaučer", koji Vam omogućuje pregled, pretraživanje i preuzimanje svih propisa i sadržaja koji se nalaze u našoj bazi, a po osnovu paketa koji ste uplatili.
3. Kada Vam količina podataka, rok ili vrsta sadržaja koja se nalazi na vaučeru istekne, uvek možete dokupiti dodatni vaučer i time nastaviti sa radom.

PRE PAID VAUČER

Vaučer predstavlja desetocifreni broj čijim aktiviranjem dobijate mogućnost korišćenja online sistema. Svaki vaučer sadrži određenu količinu podataka, vrstu sadržaja kojima možete pristupiti, ili vremenski rok, a koje koristite u svrhe pretraživanja, čitanja i preuzimanja propisa i ostalih plaćenih sadržaja.
Vaučer je napravljen tako da zadovolji standardne potrebe korisnika za propisima u toku vremenskog perioda za koji ste se pretplatili, najčešće godinu dana. Ukoliko ste zahtevan korisnik i samim tim imate potrebu za svakodnevnim korišćenjem i preuzimanjem veće količine podataka, odnosno dokumenata, kupovinom i aktiviranjem odgovarjućeg paketa ili dodatnog vaučera, Vaš limit će biti povećan.
Svaki vaučer traje do isteka obima, vrste ili roka koji je na njemu. Možete ga aktivirati i koristiti na bilo kom računaru. Vaučer je za 1 osobu – 1 službu, 1 računar ili slično. Za više korisnika možete naručiti više vaučera, sa odgovarajućim popustima saglasnim broju korisnika.

KOJE VREME JE POTREBNO ZA UPOZNAVANJE SA SISTEMOM "INTERMEX ONLINE"?

Sistem je prilagođen korisnicima svih profila. Jednostavan je, brz i intuitivan tako da se upoznavanje sa sistemom svodi na jednostavne operacije mišem. Cilj nam je da propis koji tražite bude uvek na dohvat ruke, pri čemu koristite sve osnovne komande Internet pretraživača: otvaranje sadržaja i rezultata u novim prozorima, (copy, paste, find, itd.), na primer Internet Explorer od 6 i naviše. Dovoljno je osnovno poznavanje Microsoft Windows operativnog sistema pa dodatna obuka korisnika nije potrebna. Sam korisnik se loguje na sistem tako da nije potrebna reigistracija ili pomoć informatičara tokom korišćenja. Sistem je stalno AŽURAN – na dnevnoj bazi.

KOLIKO TO KOŠTA?

Bitna prednost primene Intermex ONLINE SISTEMA u odnosu na druge je višestruka isplativost. Kupovinom odgovarajućeg “VAUČERA”, sami kontrolišete “potrošnju” a samim tim koristite propise i ostale potrebne sadržaje u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. Sistem Vas sam obaveštava koliko ste potrošili u koliko Vam je (pristupa, dokumenata, Megabajta) ostalo. Uvek jednostavno možete doplatiti još. Plaćate SAMO ONOLIKO KOLIKO POTROŠITE.

KAKO DA NARUČITE?

Dovoljno je da popunite nalog za pristup Intermex ONLINE sistemu, uz pomoć našeg terenskog menadžera prodaje, koji Vas je posetio, i koji će Vam probno odobriti pristup, i obezbediti slanje profakture za odabrani WEB paket.

Možete ga i sami popuniti i poslati, faksom ili poštom, na našu adresu.

Najjednostavnije je - javite se telefonom i zatražite profakturu za plaćenje.